Herken jij dit?

=

Je voelt je steeds niet fit en je energie is ver te zoeken. Je staat al moe op en het voelt alsof je overreden bent door een vrachtwagen. Vervolgens laat je het verloop van je dag bepalen door alles wat er op je af komt en door je To do lijst. Alles voelt als moeten, moeten, moeten. Je legt inmiddels de link met je maandelijkse menstruatie. Het is steeds hetzelfde liedje. Je herkent jezelf zo helemaal niet.

=

Je ziet elke maand weer als een berg op tegen je ongesteldheid omdat je steeds uit je slof schiet en je hebt altijd direct weer spijt maar je bent echt de controle kwijt over je uitlatingen. Tijdens deze dagen heb je eigenlijk helemaal geen lontje

=

Je klachten zo erg zijn dat je kronkelend op de bank ligt van de buikpijn, hele zere borsten hebt of plat moet vanwege je hormonale migraine? Dat betekent dat je je afspraak met je vriendin om gezellig bij te kletsen en te gaan eten moet afzeggen. En dit is helaas niet de eerste keer.

=

De bloedingen zo heftig zijn dat je of ieder uur moet verschonen omdat je anders doorgelekt bent en je er echt ongemakkelijk van voelt in het bijzijn van andere mensen zoals je collega’s. Je blijft het liefst alleen thuis zodat niemand iets in de gaten heeft.

=

Voeding is ook zo een item voor je. Je hebt al hebt weleens gehoord dat eten van zuivel bijvoorbeeld invloed kan hebben op de hormonen maar tegelijk ben je een beetje bang dat je dan straks niets meer kunt eten, alles duur of moeilijk is en de lol in het leven er een beetje afgaat voor je als je niet meer gezellig mee kunt doen tijdens een borrel met vrienden. Precies hierom loop je nog steeds rond met een opgeblazen buik, eet je gewoon alles wat je lekker vindt tot je eigen ergernis aan toe en je hormonale klachten are still there. Waar moet je beginnen?

Hoe zou het voor je zijn als…

N
Je energie tijdens je menstruatie misschien ietsje minder is dan normaal (dat mag ook want je lichaam is immers had aan het werk) maar je de rest van de tijd gewoon al je dagelijkse dingen kunt doen zonder dat het als moeten voelt. Als je op staat voel je je gewoon fit, uitgeslapen en je hebt zin in de dag!
N
Je helemaal niet meer opziet tegen je menstruatie. Je ziet het nu als iets dat erbij hoort zonder dat het je dagen en je omgeving zo negatief beïnvloed. Je hebt je emoties veel meer onder controle en je hebt weer een lontje i.p.v. geen. Jij bent in charge en niet je hormonen!
N
Je lichamelijke klachten zoals migraine, buikpijnen en zere borsten zijn helemaal verleden tijd zijn of minstens drastisch zijn verminderd.
N
De hevigheid van het bloedverlies flink is afgenomen en je bent niet meer elk uur toe aan een verschoning. Het is niet iets waar je naar uitkijkt maar het echte ongemak heb je gelukkig niet meer.
N
Je precies weet van welke voeding jouw lichaam blij wordt, je helemaal leert hoe je je nieuwe voedingspatroon doorvoert zonder dat je het genieten van gezellige momenten ervan afgaat of dat het ingewikkeld is en super veel tijd gaat kosten.

Dit alles is mogelijk voor je als je kiest voor
het 5 maanden 1-1 traject “Je hormonen terug in balans”

Tijdens dit traject gaan we samen intensief aan het werk om je gezondheid een flinke upgrade te geven en je hormonen weer voor je te laten werken in plaats van tegen je. We gaan met de thema’s voeding, beweging, leefstijl, slaap, stress management en mindset aan de slag.

Je krijgt:

E

Intake met EMB-Bloedtest. Hierna ga je al met de eerste tips en adviezen aan de slag en doen we de bloedafname via een vingerprikje (je kunt dit ook zelf thuis doen via een instructie video en dan is de intake online via Zoom. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen).

E

Tijdens de 2e afspraak bespreken we uitgebreid de uitslag van jouw bloedtest en waar de komende maand de focus naartoe gaat en stellen we doelen voor de komende 4 weken.

E

3 vervolgconsulten waarin we je voortgaan bespreken en nieuwe doelen stellen.

E
Je ontvangt mijn e-book met 30 hormoonproof recepten (ontbijt, lunch, smoothies, tussendoortjes en diner) en ik heb het echt niet ingewikkeld gemaakt;-)
E

Je krijgt opdrachten via digitale werkbladen.

E

Je krijgt van mij praktische tips die je dagelijks kunt toepassen.

E

Je kunt mij 5 dagen per week vragen stellen via Voxer (app).

Het gehele traject kan ook online plaatsvinden.
Waar jij woont is daarom niet van invloed om met mij te kunnen werken.

Dit traject is NIET voor jou als je niet klaar bent voor verandering en niet echt commited bent.

Dit traject is NIET voor jou als je geen eerlijke feedback kunt ontvangen.

Dit traject is WEL voor jou als je echt klaar bent met je hormonale klachten rondom je menstruatie en je bereid bent om bepaalde dingen anders te gaan doen. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En je ook helemaal oké bent met mijn eerlijkheid die altijd vanuit een goed en oprecht hart komt om je te helpen.

Na dit traject heb jij geleerd hoe je een einde maakt aan je hormonale klachten.

Je weet hoe jij je hormonen zelf kunt reguleren door leefstijl aanpassingen zodat je menstruatie en de periode daarvoor geen bepalende factor speelt in je leven.

Je weet precies welke voeding en supplementen voor jou geschikt zijn en nodig hebt. Het is geen strak dieet.

Je weet hoe je alle pracktische tips moet toepassen om je menstruatie weer zonder heftige klachten laat verlopen.

Ook na bijvoorbeeld een vakantie weet jij hoe je jezelf weer in balans krijgt.

Wil je weten of wij een match zijn?

Bekijk het volledige aanbod

Leefstijl & suppletie consult

Wil jij geen intensief traject of uitgebreid bloedonderzoek dan kun je ook een los consult bij mij boeken. Ik kijk met je mee jij je leefstijl kan verbeteren, klachten kunt verminderen en je ontvangt een persoonlijk suppletie advies.
N

Je vult een intake formulier in zodra je de afspraak hebt geboekt

N
De afspraak kun je zelf inplannen in mijn agenda
N
Het consult duurt ongeveer 45 minuten
N
Naderhand ontvang je een e-mail met een samenvatting van wat wij samen besproken hebben, je suppletie advies en leefstijl tips.

Mijn aanbod

Wat klanten over mij zeggen

Na jarenlang mijn kop in het zand te hebben gestoken kwam ik op een punt dat ik aan alles voelde dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen. Ik wilde het goed aanpakken en op het gebied van voeding kwam als vanzelf Anouk op mijn pad. We begonnen met de bloedtest, de uitslag was confronterend, maar ook verhelderend, er was werk aan de winkel! Anouk loodste me door de eerste stroom van informatie, welke voedingsmiddelen zijn goed voor mij en welke kan ik beter vermijden en welke supplementen ondersteunen mij het beste. In het traject dat volgde werd werd mijn gezonde voedingspatroon steeds verder uitgebouwd, Anouk deelde eenvoudige recepten en praktische tips, die toepasbaar zijn binnen mijn gezin en werk, ik merkte al snel dat ik beter in mijn vel zat! Naast alle inspirerende kennis die Anouk heeft over voeding en de invloed hiervan op bijvoorbeeld je darmen en hormonen heeft ze mij enorm gemotiveerd een nieuwe leefstijl eigen te maken. Anouk heeft me doen inzien waarom het zo belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen en nu aan het einde van het traject voelt het alsof ik mezelf weer heb gevonden. Ik ben haar ontzettend dankbaar en gun iedereen Anouk!

Nina

In mei was ik voor het laatst bij jou en toen ging het al hartstikke goed en dat gaat het nog steeds. Ik ben nog steeds in shock hoe snel mijn klachten zijn verdwenen. Niet meer elke dag hoofdpijn, niet eens af en toe! Geen uitslag meer op mijn handen en voeten, geen maagzuurklachten meer, bijna nooit een opgeblazen buik. Beter concentreren, minder dof-depri hoofd. Dat ik er jaren mee heb rondgelopen en zo snel beter ging vind ik bi-zar! Wat ben ik je dankbaar voor de kennis die je met mij hebt gedeeld.

Het bevalt mij zo goed dat het me geen moeite kost om anders te eten dan ik gewend was. Dat had ik vooraf dus echt nooit gedacht/verwacht van mezelf. Ik ben er vol voor gegaan en wow! Ik kan echt zeggen dat ik een grote verandering in mijn leefstijl heb toegepast en ik verbaas mezelf nog regelmatig met de keuzes die ik kan maken. Blij om weer echt te kunnen voelen, in mijn kracht te staan en de energie door mijn lijf te voelen stromen. Yessss!

Anouk, je ben echt een bijzonder mens. Bedankt voor je hulp en alle fijne inzichten, het heeft me zo ontzettend veel gebracht. Ik hoop dat je nog veel mensen met plezier kunt helpen, blijf doen wat je doet want je doet het zo goed.

Jessica

Na twee zwangerschappen en een zeer bewogen periode ging het lange tijd niet goed. Lichamelijke klachten zorgden voor veel vraagtekens. Ik zat duidelijk niet goed in mijn vel. Lange tijd schoof ik het voor me uit, maar zo door kon echt niet langer. De spreekwoordelijke “druppel” was bereikt.

Toen kwam Anouk op mijn pad en ben ik met haar het 1 op 1 traject gestart. Vanaf moment 1 gaf zei me het vertrouwen ervoor te gaan. Ik paste mijn voeding en leefstijl op advies aan. Met kleine aanpassingen merkte ik in een maand tijd al zoveel verschil.

Ik heb ervaren hoe fijn het is om in het traject terug te kunnen vallen op een coach. Vooral in het begin waren er moeilijke momenten waar ze me doorheen heeft getrokken.

Nu, na een paar maanden heeft het me zoveel gebracht. Ik heb mijn energie terug en geniet zoveel meer. Puur omdat ik nu weet waar mijn valkuilen liggen en welke keuzes ik het beste kan maken. Ik heb weer zin om (met de weet van nu) vooruit te kijken!

Anoniem

In februari ‘21 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om de EMB bloedtest te doen. Na al bijna 20 jaar rond te lopen met vooral darmklachten en na tal van bezoekjes aan (huis)artsen en testjes waar eigenlijk niks uitkwam, kwam ik terecht bij Anouk. Na een hele fijne intake waarin ik het gevoel had echt m’n verhaal te kunnen doen, en met het idee dat er ook serieus geluisterd werd, mocht ik de bloedafname zelf thuis doen. Super easy met digitale hulp van Anouk. De uitslag van de test was helder: geen gluten, lactose, soja en suiker. Wat een opluchting, en vooral het gevoel ‘zie je wel, ik ben niet gek’ overheerste. Nu na 2 maanden kan ik oprecht zeggen: wat een verschil! Geen opgeblazen buik meer, geen darmkrampen, geen cravings, ik voel me fitter, gezonder, heb veel meer energie en slaap beter/dieper. Ik ben hier zo dankbaar voor! Anouk is iemand met bakken ervaring en kennis en helpt je echt op weg, superfijn!
Lisette

Wil jij op de hoogte blijven van mijn tips en adviezen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu blijf je op de hoogte van mijn tips en adviezen.