Ik heb alles en toch voel ik me niet lekker in mijn vel en niet die blije vrouw en moeder die ik eigenlijk wil zijn.

Herken jij je hierin?

=

Je weet wel dat je moet genieten van de kleine dingen maar je voelt het niet.  Je wilt liever meer in het NU leven dan je druk maken over alles dat misschien nog komen gaat of al achter je ligt.

=

Je voelt je niet fit, je energie is ver te zoeken. Je staat moe op en je laat je dag bepalen door alles wat erop je af komt en je to do’s.  Je bent blij wanneer de kinderen eindelijk op bed liggen zodat jij op de bank kunt ploffen om je favoriete serie te gaan kijken met je telefoon in je hand en al scrollend over social media de avond doorkomt. Vervolgens baal je dat de was nog op je ligt te wachten en je beter wat anders met je tijd had kunnen doen en zo ga jij met een rotgevoel slapen om de volgende dag weer het zelfde verhaal te beleven.

=

Je ziet elke maand tegen je menstruatie op omdat je dan prikkelbaar bent en moodswings hebt, heftige bloedingen en buikpijn. Je ligt het liefst onder een dekentje en je hebt nergens zin in.

=

Voeding, ook zo een item. Je denkt te weten wat je zou moeten eten maar je houdt het niet vol en is dat nou wel ook de juiste voeding voor jou? Je hoort zoveel meningen over voeding. De verleiding om iets snels en makkelijks te eten is groot of je vindt het maar gedoe om gezond te eten en daar tijd voor te nemen (want die heb je helemaal niet). De rest van het gezin staat ook niet in de rij voor jou ideeën wanneer het over gezonder eten gaat. Je blijft bij het oude vertrouwde met als gevolg dat je vaak een opgezette buik hebt, darmklachten hebt, moe bent en maar niet die vervelende kilo’s kwijt raakt.

=

Maar denk ook aan andere klachten zoals:

  • PCOS
  • Endometriose
  • Vervroegde overgangsklachten
  • Stressklachten
  • PMS
  • Kinderwens

Je weet niet eens meer wanneer jij jezelf nou nog wel echt goed voelde.

We worden zó geleefd, we krijgen heel veel prikkels te verwerken iedere dag. We rennen van hot naar her met de kinderen. Ze moeten naar zwemles, sporten, afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Je drukke baan vraagt een hoop van je en ook dat wil je graag goed doen. Hoe dan allemaal? En waar blijf jijzelf in dit verhaal? Je krijgt lichamelijke klachten, je hoofd staat altijd aan en je lontje wordt korter.

Nu komt het..

Je wilt natuurlijk weten waar jouw klachten vandaan komen en wat je concreet gaat helpen om ervan af te komen. Je weet niet waar je moet beginnen en je zou graag hulp hebben.

Hoe zou het voor je zijn als…

N

Jij je weer in balans voelt, zin hebt in de dag en veel beter met stresssituaties kunt omgaan.

N

Jij die moeder bent die nog wel zin en energie heeft om nog een spelletje te doen, een boekje te lezen en een liedje te zingen met haar kinderen?

N

Jij leert luisteren naar wat jij nodig hebt op welk moment?

N

Jij niet op heel veel koffie je dag door moet komen?

N

Jij geen energie dips meer ervaart na de lunch en niet snakt naar zoetigheid.

N

Jij nog zin en energie hebt om te gaan sporten, een wandeling te maken of om nog even naar een vriendin te gaan?

N

Jij precies weet welke voeding goed voor jou is en het afvallen daardoor vanzelf gaat?

N

Jij minder darmklachten ervaart en geen opgeblazen gevoel meer hebt.

N

Jij weet waar je tekorten zitten wat betreft vitamines en mineralen en je een suppletie advies op maat krijgt zodat dit jou gaat helpen om die vrouw te worden die je zo graag wilt zijn.

N

Jij alle adviezen makkelijk kunt implementeren, het thuisfront erin mee gaat en het voor iedereen leuk blijft.

N

Jij je menstruatie heel anders gaat beleven zonder er tegenop te zien?

Samengevat:

Hoe kun jij beter voor jezelf zorgen op een manier die bij jou en jouw situatie past en ook voor de lange termijn werkt zodat je hier levenslang profijt van hebt.

Ben jij die vrouw die snapt dat er geen korte route is voor blijvend resultaat en er echt klaar voor is om aan zichzelf te werken, dan zit je hier goed. Dan is het tijd  dat jij samen met mij gaat zorgen dat jij weer die fitte en energieke vrouw wordt die je zo graag wilt zijn.

Ik start met een EMB-bloedtest

Waarom de EMB-bloedtest?

De EMB-bloedtest geeft heel concreet weer hoe je gezondheid ervoor staat of waar jouw klachten vandaan komen. De test is ontzettend uitgebreid en je komt o.a. te weten waar je eventuele blokkades, verstoringen en tekorten hebt. Je krijgt inzichtelijk hoe jouw darmen functioneren, of jij voedingsovergevoeligheden hebt, hoe het met de stress in jouw lichaam is gesteld, waarom je zo vermoeid bent en nog zoveel meer. Deze bloedtest is energetisch en dus niet 100% wetenschappelijk.

De EMB-bloedtest heeft een holistische benadering.
De reguliere bloedtesten zoals bij de huisarts kunnen bijvoorbeeld wel ijzertekort, infecties en bloedarmoede meten maar onderstaande punten kan regulier niet gemeten worden.

Ik vind de EMB-bloedtest echt een uitkomst en het heeft mijzelf heel goed geholpen om mijn klachten aan te pakken en te verhelpen. Ik prik zelf ongeveer twee keer per jaar als check-up hoe ik er zelf voorsta.

Wat wordt er gemeten in de EMB-bloedtest?

5

Vrije radicaal belasting

5

Leverbelasting

5

Darmverstoring

5

Hormonale verstroring

5

Adrenale Status (bijnieren, cortisol, stress)

5

pH balans

5

B12-status (opneembaarheid van B-12)

5

Vitaminenpanel

5

Mineralenpanel

5

Spoorelementenpanel

5

Toxische belasting

5

Bacteriële belasting

5

Toxische belasting (afvalstoffen)

5

Pancreasinsufficiëntie (insuline resistentie)

5

Virale belasting (overblijfselen van een virus)

5

Lyme belasting

5

Stralingsbelasting

Tevens worden ook de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

5

Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

5

Hemobloglobine (Hb)

5

Rode bloedcellen (erytrocyten)

5

Mean Corpuscular Volume (MCV)

5

Witte bloedcellen (leukocyten)

5

Mean Corpuscular Hemoglobin Concentraion (MCHC)

BLACK FRIDAY ACTIE
10% korting t/m vrijdag!
+ het gratis hormoon-proof recepten e-book

Ik ben vervroegd in de overgang en heb daardoor veel last van hormonale klachten. Vooral de opvliegers overdag en het nachtelijk zweten was ik zat. Door al maanden internet af te struinen naar andere ‘oplossingen’ dan hormonen te gaan slikken wist ik dat wellicht voeding iets zou kunnen doen. Via een vriendin en op jouw instagram zag ik dat jij je hiermee bezig hield en heb ik contact met je gezocht.

Grappig genoeg kwam ik er na het eerste gesprek met Anouk al achter dat niet alleen voeding zou helpen maar ook andere dingen. Bijvoorbeeld koud afdouchen en véél meer gaan drinken. Om maar een paar kleine voorbeeldjes te noemen. Wat ik in korte tijd bereikt heb is minder opvliegers én meer slaap! Een paar kilootjes minder was een leuke bijkomstigheid. Dit betekent ongeveer de wereld voor me;)! Voel me weer een beetje ‘normaal’ in plaats van de hele dag dealen met de overgang.

Ik vond het fijn dat Anouk laagdrempelige tips had. Ik was heel duidelijk in dat ik wil blijven leven. Zij heeft me geleerd dat dat gewoon kan! Alleen kleine aanpassingen doet al zoveel! Anouk had het over de ’80/20′ regel deed mij echt goed. Ik voel me nu niet heel schuldig als ik eens een ijsje ofzo eet. ;)!

Wat ik ook mooi vind is dat Anouk goed kan luisteren en betrouwbaar is.

Als Anouk me niet had geholpen had ik nog steeds slapeloze nachten en veel irritatie aan mezelf omdat ik de hele dag hormonale klachten had.

Ik zou Anouk absoluut aan iedereen aanraden. Omdat het mij dus mega veel geholpen heeft met maar kleine wijzigingen in je leven. En uiteindelijk ga je je beter voelen, beter in je velletje zitten. Ik zou het iedereen aanraden.

Roxanne (30 jaar)

Vervroegd in de overgang en een kinderwens

Na jarenlang continue in een verhoogde stressomgeving geleefd te hebben, kampte ik met een enorm gewichtsverlies en darmproblemen in zeer korte tijd. Na het inwinnen van medisch advies om medische redenen uit te sluiten, ben ik met Anouk aan de slag gegaan om een volledige reset van lichaam en geest aan te gaan en hier de juiste balans in te vinden.

Na een uitgebreid EMB advies, hebben Anouk en ik besloten om het vervolgtraject samen in te gaan. In de eerste twee weken was er zichtbaar een verbetering op het gebied van voeding. Mijn lichaam reageerde daar positief op wat voor mezelf een eerste belangrijke stap was in positieve richting. Door middel van een 3 maanden traject, wordt er gewerkt een voedingsplan. Daarnaast gaan we werken om meer balans te brengen in lichaam en geest, het leren afbakenen van eigen regels.

Het mooiste is het persoonlijke contact, de kans om jezelf bloot te geven en je verhaal op tafel te leggen wat heel serieus wordt genomen. Anouk is een heel fijn persoon, betrouwbaar en gefocust op het probleem van haar ‘cliënt’. Ze geeft je het gevoel van verbondenheid. Ze kijkt met je mee, volgt op, vraagt tussendoor hoe het gaat. Door haar eigen levenslessen kan zij gerichte praktijkvoorbeelden geven.

Als ik deze stap niet had genomen zou het mij mijn gezondheid gekost hebben en zou ik mezelf voorbij blijven lopen. Soms is het fijn als iemand een spiegel voor je houdt. Dat is heel confronterend, daar komen heel veel verschillende emoties los, maar door het traject met Anouk ben ik bewust bezig met het echt leren luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft.

Ik zou Anouk met alle liefde aanraden! In korte tijd heb ik zelf al een mini-overwinning geboekt en ik heb nog een heel traject te gaan. Ik zou Anouk aanraden aan mensen die jarenlang niet naar zichzelf hebben geluisterd, maar ook mensen die met voeding een andere levensstijl willen ontwikkelen. Wat ik heb geleerd is dat de juiste voeding voor je lichaam – en dat is per persoon anders – al heel veel klachten kan voorkomen.

Lisette (30 jaar)

Allerlei gezondheidsproblemen gerelateerd aan zichzelf voorbij lopen.