KRIJG WEER DE REGIE OVER JOUW
HORMONEN EN GEZONDHEID MET EEN BLOEDONDERZOEK

=

Je loopt al langer rond met vage klachten en je wilt weten wat de oorzaak daarvan is

=

Je hebt altijd al eens je bloed willen laten onderzoeken 0p tekorten wat betreft vitamines en mineralen

=

Je wilt graag inzicht in wat jouw lichaam precies nodig heeft of overgevoelig/intolerant voor is

=

Je voelt je moe en futloos, je loopt vaak met een opgeblazen buik rond of met darmklachten

=

Je voelt dat je hormonen uit balans zijn maar wat kun je daaraan doen

=

Wil je een APK en je lichaam beter leren kennen en begrijpen zodat je precies weet wat. jij nodig hebt om je goed te voelen

De bloedtest die ik bij Anouk heb laten doen heeft mij inzicht gegeven in tekorten en aandachtspunten in mijn lichaam. De voorgeschreven supplementen hebben mij al na enkele weken grotendeels van mijn vermoeidheid en darmklachten afgeholpen.

Anouk is een fijn persoon met veel persoonlijke aandacht en heeft een prachtige praktijk, ik raadt een bloedonderzoek bij Anouk daarom aan iedereen aan.

Marianne

‘Na een tijd te hebben rondgelopen met vaak een opgeblazen buik en gevoel en veel vocht vasthouden, toch besloten een bloedtest te laten doen bij Anouk Hoogeveen.
Het heeft mij enorm veel inzichten gegeven en echt verder geholpen, wat bij de huisarts niet het geval was.
Ik zit sinds lange tijd weer beter in mijn vel en ben Anouk daar erg dankbaar voor.
Ze is eerlijk, oprecht en duidelijk ik zou het iedereen aanraden.’

Ik ben je in ieder geval erg dankbaar en heb ook echt het gevoel dat ik nu eindelijk een soort verder kan.

Annemarijn

Je weet niet eens meer wanneer jij jezelf nou nog wel echt goed voelde.

We worden zó geleefd, we krijgen heel veel prikkels te verwerken iedere dag. We rennen van hot naar her met de kinderen. Ze moeten naar zwemles, sporten, afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Je drukke baan vraagt een hoop van je en ook dat wil je graag goed doen. Hoe dan allemaal? En waar blijf jijzelf in dit verhaal? Je krijgt lichamelijke klachten, je hoofd staat altijd aan en je lontje wordt korter.

Nu komt het..

Je wilt natuurlijk weten waar jouw klachten vandaan komen en wat je concreet gaat helpen om ervan af te komen. Je weet niet waar je moet beginnen en je zou graag hulp hebben.

Anouk Hoogeveen EMB

Hoe zou het voor je zijn als…

N

Jij weet welke voeding wel en niet goed voor jou lichaam is?

N

Jij precies weet welke vitamines & mineralen je tekort hebt?

N

Jij helemaal begrijpt waar je klachten vandaan komen?

N

Jij leert luisteren naar wat jij nodig hebt op welk moment?

N

Jij geen energie dips meer ervaart na de lunch en niet snakt naar zoetigheid?

N

Jij nog zin en energie hebt om te gaan sporten, een wandeling te maken of om nog even naar een vriendin te gaan?

N

Jij minder darmklachten ervaart en geen opgeblazen gevoel meer hebt.

N

Jij een persoonlijk suppletie advies op maat krijgt dat jou gaan ondersteunen in je tekorten en hormoonbalans?

N

Jij de tools & tricks in handen hebt om weer in balans te komen.

N

Jij precies weet wat je te doen staat?

Samengevat:

Hoe kun jij beter voor jezelf zorgen op een manier die bij jou en jouw situatie past. Ben jij die vrouw die snapt dat er geen korte route is voor blijvend resultaat en er echt klaar voor is om aan zichzelf te werken, dan zit je hier goed. Dan is het tijd dat je deze eerste stap zet om er samen met mij voor te zorgen dat er een conreet plan komt om je hormonen weer voor je te laten werken zodat je je veel fitter voelt.

Waarom een bloedonderzoek?

Ik leg het je uit.

De bloedtest geeft heel concreet weer hoe je gezondheid ervoor staat of waar jouw klachten vandaan komen. De test is ontzettend uitgebreid en je komt o.a. te weten waar je eventuele blokkades, verstoringen en tekorten hebt. Je krijgt inzichtelijk hoe jouw darmen functioneren, of jij voedingsovergevoeligheden hebt, hoe het met de stress in jouw lichaam is gesteld, waarom je zo vermoeid bent en nog zoveel meer.

Deze bloedtest heeft een holistische benadering.
De reguliere bloedtesten zoals bij de huisarts kunnen bijvoorbeeld wel ijzertekort, infecties en bloedarmoede meten maar onderstaande punten kan regulier niet gemeten worden.

Ik vind de bloedtest echt een uitkomst en het heeft mijzelf heel goed geholpen om mijn klachten aan te pakken en te verhelpen. Ik prik zelf ongeveer twee keer per jaar als check-up hoe ik er zelf voorsta.

Wat wordt er gemeten in het bloedonderzoek?

5

Vrije radicaal belasting

5

Leverbelasting

5

Darmverstoring

5

Hormonale verstroring

5

Adrenale Status (bijnieren, cortisol, stress)

5

pH balans

5

B12-status (opneembaarheid van B-12)

5

Vitaminenpanel

5

Mineralenpanel

5

Spoorelementenpanel

5

Toxische belasting

5

Bacteriële belasting

5

Toxische belasting (afvalstoffen)

5

Pancreasinsufficiëntie (insuline resistentie)

5

Virale belasting (overblijfselen van een virus)

5

Lyme belasting

5

Stralingsbelasting

Tevens worden ook de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

5

Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

5

Hemobloglobine (Hb)

5

Rode bloedcellen (erytrocyten)

5

Mean Corpuscular Volume (MCV)

5

Witte bloedcellen (leukocyten)

5

Mean Corpuscular Hemoglobin Concentraion (MCHC)

Liever niet zelf bloed prikken?
Voor een meerprijs van € 25,- kan je een afspraak maken om bij mij in de praktijk langs te komen voor bloedprikken.

Na 14 jaar de pil te hebben geslikt bleken mijn cyclussen heel lang en onregelmatig te zijn. En ook na mijn tweede zwangerschap bleven mijn cyclussen erg lang in combinatie met stemmingswisselingen, opgeblazen buik en nog wat andere klachten. Ik volgende Anouk al een tijdje en na lang twijfelen was ik er ineens klaar mee. Dit moest anders! Uit de bloedtest kwamen zaken die ik wel herkende en ik ben aan de slag gegaan met de tips en adviezen van Anouk. Vooral wat kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon en meer rust. Na wat weerstand bij mezelf merkte ik toch langzaam het effect. En na 3 maanden doorzetten kreeg ik spontaan een ‘normale’ cyclus. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ook de PMS klachten waren zoveel minder! Ik ben er nog niet, maar ik ben zo ontzettend goed op weg met een verbeterde leefstijl door alle hulp van Anouk!
Dewi

Na 14 jaar de pil te hebben geslikt bleken mijn cyclussen heel lang en onregelmatig te zijn. En ook na mijn tweede zwangerschap bleven mijn cyclussen erg lang in combinatie met stemmingswisselingen, opgeblazen buik en nog wat andere klachten. Ik volgende Anouk al een tijdje en na lang twijfelen was ik er ineens klaar mee. Dit moest anders! Uit de bloedtest kwamen zaken die ik wel herkende en ik ben aan de slag gegaan met de tips en adviezen van Anouk. Vooral wat kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon en meer rust. Na wat weerstand bij mezelf merkte ik toch langzaam het effect. En na 3 maanden doorzetten kreeg ik spontaan een ‘normale’ cyclus. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ook de PMS klachten waren zoveel minder! Ik ben er nog niet, maar ik ben zo ontzettend goed op weg met een verbeterde leefstijl door alle hulp van Anouk!
Dewi

Al tijden ervaarde ik vage klachten waaronder vermoeidheid, haaruitval, geïrriteerd en boos zijn, hoofdpijn en een opgeblazen buik. Aangezien ik het idee had dat de reguliere weg mijn klachten niet deed verminderen en ik vermoedde dat ook hormonen een rol speelden, ben ik verder gaan zoeken. Heel toevallig stond een webinar over voeding gepland met Anouk. Na dit webinar heb ik op haar site gekeken. Toen ik de opgesomde klachten doorlas en ik het idee had dat dit een beschrijving van mij was, heb ik direct een afspraak gepland.

Anouk heeft de bloedtest gedaan en bij het delen van de uitslag viel een hoop op z’n plek. Door het implementeren van haar voedingsadviezen en adviezen over supplementen, voel ik mij nu al veel beter. Het zorgde voornamelijk voor een verandering in de kleine dagelijkse dingen die eigenlijk heel gemakkelijk gaan. Ik heb meer energie en de hoofdpijn is zo goed als weg! Ik ben dus positief verrast over het effect en zou het iedereen willen aanraden.

Mirjam

In februari ‘21 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om de EMB bloedtest te doen. Na al bijna 20 jaar rond te lopen met vooral darmklachten en na tal van bezoekjes aan (huis)artsen en testjes waar eigenlijk niks uitkwam, kwam ik terecht bij Anouk. Na een hele fijne intake waarin ik het gevoel had echt m’n verhaal te kunnen doen, en met het idee dat er ook serieus geluisterd werd, mocht ik de bloedafname zelf thuis doen.
Super easy met digitale hulp van Anouk. De uitslag van de test was helder: geen gluten, lactose, soja en suiker. Wat een opluchting, en vooral het gevoel ‘zie je wel, ik ben niet gek’ overheerste. Nu na 2 maanden kan ik oprecht zeggen: wat een verschil! Geen opgeblazen buik meer, geen darmkrampen, geen cravings, ik voel me fitter, gezonder, heb veel meer energie en slaap beter/dieper. Ik ben hier zo dankbaar voor! Anouk is iemand met bakken ervaring en kennis en helpt je echt op weg, superfijn!

Lisanne

Ik heb veel meer inzicht gekregen in wat goed is voor mijn lijf. Mijn tekorten aangevuld waardoor ik veel meer energie heb, beter slaap. Ik had nogal wat intoleranties waar ik echt geen idee van had, nu ik weet wat ik beter niet kan eten en daar op let voel ik me zoveel beter, meer energie, geen buikpijn meer.
Veel kleine vage klachten die je voor lief neemt en waarvan je denkt: zal er wel bij horen verdwijnen. Zoals hoofdpijn, wollig hoofd (alsof je hoofd in de watten ligt), weinig concentratie vermogen enz.

Je openheid en eerlijkheid was fijn. Ik had zoveel intoleranties dat zei je eerlijk, we hebben echt samen gekeken naar wat mogelijk en vooral haalbaar was. Als ik deze test niet had gedaan en niet had geweten hoe hard mijn lichaam aan het werk was om alles te verwerken had ik een auto-immuunziekte kunnen krijgen, dus het had me mijn gezondheid gekost! Zo dankbaar dat ik het nu weet en een keuze heb.
Ik zou Anouk 100% aanraden ze is duidelijk, eerlijk en weet waar ze over praat. Ik gun iedereen dit inzicht in hun gezondheid.

Marleen

Ik ben vervroegd in de overgang en heb daardoor veel last van hormonale klachten. Vooral de opvliegers overdag en het nachtelijk zweten was ik zat. Door al maanden internet af te struinen naar andere ‘oplossingen’ dan hormonen te gaan slikken wist ik dat wellicht voeding iets zou kunnen doen. Via een vriendin en op jouw instagram zag ik dat jij je hiermee bezig hield en heb ik contact met je gezocht.

Grappig genoeg kwam ik er na het eerste gesprek met Anouk al achter dat niet alleen voeding zou helpen maar ook andere dingen. Bijvoorbeeld koud afdouchen en véél meer gaan drinken. Om maar een paar kleine voorbeeldjes te noemen. Wat ik in korte tijd bereikt heb is minder opvliegers én meer slaap! Een paar kilootjes minder was een leuke bijkomstigheid. Dit betekent ongeveer de wereld voor me;)! Voel me weer een beetje ‘normaal’ in plaats van de hele dag dealen met de overgang.

Ik vond het fijn dat Anouk laagdrempelige tips had. Ik was heel duidelijk in dat ik wil blijven leven. Zij heeft me geleerd dat dat gewoon kan! Alleen kleine aanpassingen doet al zoveel! Anouk had het over de ’80/20′ regel deed mij echt goed. Ik voel me nu niet heel schuldig als ik eens een ijsje ofzo eet. ;)!

Wat ik ook mooi vind is dat Anouk goed kan luisteren en betrouwbaar is.

Als Anouk me niet had geholpen had ik nog steeds slapeloze nachten en veel irritatie aan mezelf omdat ik de hele dag hormonale klachten had.

Ik zou Anouk absoluut aan iedereen aanraden. Omdat het mij dus mega veel geholpen heeft met maar kleine wijzigingen in je leven. En uiteindelijk ga je je beter voelen, beter in je velletje zitten. Ik zou het iedereen aanraden.

Roxanne (30 jaar)

Vervroegd in de overgang en een kinderwens

Na jarenlang continue in een verhoogde stressomgeving geleefd te hebben, kampte ik met een enorm gewichtsverlies en darmproblemen in zeer korte tijd. Na het inwinnen van medisch advies om medische redenen uit te sluiten, ben ik met Anouk aan de slag gegaan om een volledige reset van lichaam en geest aan te gaan en hier de juiste balans in te vinden.

Na een uitgebreid EMB advies, hebben Anouk en ik besloten om het vervolgtraject samen in te gaan. In de eerste twee weken was er zichtbaar een verbetering op het gebied van voeding. Mijn lichaam reageerde daar positief op wat voor mezelf een eerste belangrijke stap was in positieve richting. Door middel van een 3 maanden traject, wordt er gewerkt een voedingsplan. Daarnaast gaan we werken om meer balans te brengen in lichaam en geest, het leren afbakenen van eigen regels.

Het mooiste is het persoonlijke contact, de kans om jezelf bloot te geven en je verhaal op tafel te leggen wat heel serieus wordt genomen. Anouk is een heel fijn persoon, betrouwbaar en gefocust op het probleem van haar ‘cliënt’. Ze geeft je het gevoel van verbondenheid. Ze kijkt met je mee, volgt op, vraagt tussendoor hoe het gaat. Door haar eigen levenslessen kan zij gerichte praktijkvoorbeelden geven.

Als ik deze stap niet had genomen zou het mij mijn gezondheid gekost hebben en zou ik mezelf voorbij blijven lopen. Soms is het fijn als iemand een spiegel voor je houdt. Dat is heel confronterend, daar komen heel veel verschillende emoties los, maar door het traject met Anouk ben ik bewust bezig met het echt leren luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft.

Ik zou Anouk met alle liefde aanraden! In korte tijd heb ik zelf al een mini-overwinning geboekt en ik heb nog een heel traject te gaan. Ik zou Anouk aanraden aan mensen die jarenlang niet naar zichzelf hebben geluisterd, maar ook mensen die met voeding een andere levensstijl willen ontwikkelen. Wat ik heb geleerd is dat de juiste voeding voor je lichaam – en dat is per persoon anders – al heel veel klachten kan voorkomen.

Lisette (30 jaar)

Allerlei gezondheidsproblemen gerelateerd aan zichzelf voorbij lopen.

Al een paar jaar loop ik wat vage klachten waarvan ik altijd dacht dat het er gewoon bij hoort. Zoals opgeblazen gevoel, hoofdpijn, onrustige huid, slecht slapen, stemmingswisselingen, onrustig gevoel en vermoeidheid.
Ook heb ik sinds 2 jaar steeds grote huidontstekingen (hydradenitis suppurativa) en heel veel antibioticakuren gehad.

Een dermatoloog vertelde mij dat ik gewoon pech had, omdat mijn klachten hormonaal zijn. En volgens hem was er daardoor niks en te doen als ik over 20 jaar in de overgang zou gaan, zou het wel minder worden.

Hierdoor ben ik gaan zoeken en zo via via bij Anouk terecht gekomen. Alles wat op haar website en Instagram stond sprak mij al enorm aan en daarom heb ik een afspraak gemaakt voor een gratis call. Ik voelde me meteen gehoord en serieus genomen. Al snel maakten we een afspraak voor de EMB- bloedtest.

Na de intake kreeg ik meteen al goede tips waarmee ik meteen aan de slag kon. Ik ben veel minder koffie gaan drinken. Ik heb echt moeten afkicken (hoofdpijn, misselijk, overgeven), daardoor merkte ik dat ik gewoon verslaafd was. Na het afkicken voelde ik mij veel minder opgejaagd en sindsdien slaap ik zoveel beter. Soms moet ik veel van mijzelf, presteren op werk, een goede moeder/vrouw/vriendin zijn, sporten. Ik heb geleerd om ook “Nee” te zeggen en een lekker stuk wandelen ook oké is in plaats van sporten. “Je mag wat liever zijn voor jezelf”.

Tijdens het bespreken van de uitslag vond ik het bizar hoeveel eraf te lezen is in die paar druppels bloed. Alle vage klachten waren te verklaren en ik heb nu het gevoel dat ik mijn lichaam beter begrijp. Wat ik nodig heb en wat ik juist tekortkom. Sinds ik mijn voedingspatroon heb aangepast zit ik zo veel lekkerder in mijn vel en voel me energieker. En ik heb bijna geen grote ontsteking meer gehad, zelfs de dermatoloog was positief verrast. Ik ben zo blij dat ik nu mijn klachten kan voorkomen in plaats van wéér een antibioticakuur om klachten te bestrijden.

Ik wil je heel erg bedanken, Anouk!

Nadia

Wil jij op de hoogte blijven van mijn tips en adviezen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu blijf je op de hoogte van mijn tips en adviezen.