Ik heb alles en toch voel ik me niet lekker in mijn vel en niet die blije vrouw en moeder die ik eigenlijk wil zijn.

Herken jij je hierin?

=

Je weet wel dat je moet genieten van de kleine dingen maar je voelt het niet.  Je wilt liever meer in het NU leven dan je druk maken over alles dat misschien nog komen gaat of al achter je ligt.

=

Je voelt je niet fit, je energie is ver te zoeken. Je staat moe op en je laat je dag bepalen door alles wat erop je af komt en je to do’s.  Je bent blij wanneer de kinderen eindelijk op bed liggen zodat jij op de bank kunt ploffen om je favoriete serie te gaan kijken met je telefoon in je hand en al scrollend over social media de avond doorkomt. Vervolgens baal je dat de was nog op je ligt te wachten en je beter wat anders met je tijd had kunnen doen en zo ga jij met een rotgevoel slapen om de volgende dag weer het zelfde verhaal te beleven.

=

Je ziet elke maand tegen je menstruatie op omdat je dan prikkelbaar bent en moodswings hebt, heftige bloedingen en buikpijn. Je ligt het liefst onder een dekentje en je hebt nergens zin in.

=

Voeding, ook zo een item. Je denkt te weten wat je zou moeten eten maar je houdt het niet vol en is dat nou wel ook de juiste voeding voor jou? Je hoort zoveel meningen over voeding. De verleiding om iets snels en makkelijks te eten is groot of je vindt het maar gedoe om gezond te eten en daar tijd voor te nemen (want die heb je helemaal niet). De rest van het gezin staat ook niet in de rij voor jou ideeën wanneer het over gezonder eten gaat. Je blijft bij het oude vertrouwde met als gevolg dat je vaak een opgezette buik hebt, darmklachten hebt, moe bent en maar niet die vervelende kilo’s kwijt raakt.

=

Maar denk ook aan andere klachten zoals:

  • PCOS
  • Endometriose
  • Vervroegde overgangsklachten
  • Stressklachten
  • PMS
  • Kinderwens

Je weet niet eens meer wanneer jij jezelf nou nog wel echt goed voelde.

We worden zó geleefd, we krijgen heel veel prikkels te verwerken iedere dag. We rennen van hot naar her met de kinderen. Ze moeten naar zwemles, sporten, afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Je drukke baan vraagt een hoop van je en ook dat wil je graag goed doen. Hoe dan allemaal? En waar blijf jijzelf in dit verhaal? Je krijgt lichamelijke klachten, je hoofd staat altijd aan en je lontje wordt korter.

Nu komt het..

Je wilt natuurlijk weten waar jouw klachten vandaan komen en wat je concreet gaat helpen om ervan af te komen. Je weet niet waar je moet beginnen en je zou graag hulp hebben.

Hoe zou het voor je zijn als…

N

Jij je weer in balans voelt, zin hebt in de dag en veel beter met stresssituaties kunt omgaan.

N

Jij die moeder bent die nog wel zin en energie heeft om nog een spelletje te doen, een boekje te lezen en een liedje te zingen met haar kinderen?

N

Jij leert luisteren naar wat jij nodig hebt op welk moment?

N

Jij niet op heel veel koffie je dag door moet komen?

N

Jij geen energie dips meer ervaart na de lunch en niet snakt naar zoetigheid.

N

Jij nog zin en energie hebt om te gaan sporten, een wandeling te maken of om nog even naar een vriendin te gaan?

N

Jij precies weet welke voeding goed voor jou is en het afvallen daardoor vanzelf gaat?

N

Jij minder darmklachten ervaart en geen opgeblazen gevoel meer hebt.

N

Jij weet waar je tekorten zitten wat betreft vitamines en mineralen en je een suppletie advies op maat krijgt zodat dit jou gaat helpen om die vrouw te worden die je zo graag wilt zijn.

N

Jij alle adviezen makkelijk kunt implementeren, het thuisfront erin mee gaat en het voor iedereen leuk blijft.

N

Jij je menstruatie heel anders gaat beleven zonder er tegenop te zien?

Samengevat:

Hoe kun jij beter voor jezelf zorgen op een manier die bij jou en jouw situatie past en ook voor de lange termijn werkt zodat je hier levenslang profijt van hebt.

Ben jij die vrouw die snapt dat er geen korte route is voor blijvend resultaat en er echt klaar voor is om aan zichzelf te werken, dan zit je hier goed. Dan is het tijd  dat jij samen met mij gaat zorgen dat jij weer die fitte en energieke vrouw wordt die je zo graag wilt zijn.

Wat ben ik blij dat ik de hulp van Anouk heb ingeroepen!
Ik stuurde haar een berichtje op Instagram en het “klikte” gelijk en het voelde gelijk goed. Jarenlang heb ik last gehad van vage klachten en migraine tijdens mijn menstruaties.
Ook naast de menstruaties was ik erg futloos en moe. Op een gegeven moment denk je, het zal er wel bij horen maar Anouk lief mij inzien dat de menstruaties niet pijnlijk hoeven te zijn en de anticonceptiepil niet de “oplossing” is.
Ik voel mij fitter dan ooit tevoren! Heel erg bedankt lieve Anouk!

Tessa

Ik start met een EMB-bloedtest

Waarom de EMB-bloedtest?

De EMB-bloedtest geeft heel concreet weer hoe je gezondheid ervoor staat of waar jouw klachten vandaan komen. De test is ontzettend uitgebreid en je komt o.a. te weten waar je eventuele blokkades, verstoringen en tekorten hebt. Je krijgt inzichtelijk hoe jouw darmen functioneren, of jij voedingsovergevoeligheden hebt, hoe het met de stress in jouw lichaam is gesteld, waarom je zo vermoeid bent en nog zoveel meer. Deze bloedtest is energetisch en dus niet 100% wetenschappelijk.

De EMB-bloedtest heeft een holistische benadering.
De reguliere bloedtesten zoals bij de huisarts kunnen bijvoorbeeld wel ijzertekort, infecties en bloedarmoede meten maar onderstaande punten kan regulier niet gemeten worden.

Ik vind de EMB-bloedtest echt een uitkomst en het heeft mijzelf heel goed geholpen om mijn klachten aan te pakken en te verhelpen. Ik prik zelf ongeveer twee keer per jaar als check-up hoe ik er zelf voorsta.

Wat wordt er gemeten in de EMB-bloedtest?

5

Vrije radicaal belasting

5

Leverbelasting

5

Darmverstoring

5

Hormonale verstroring

5

Adrenale Status (bijnieren, cortisol, stress)

5

pH balans

5

B12-status (opneembaarheid van B-12)

5

Vitaminenpanel

5

Mineralenpanel

5

Spoorelementenpanel

5

Toxische belasting

5

Bacteriële belasting

5

Toxische belasting (afvalstoffen)

5

Pancreasinsufficiëntie (insuline resistentie)

5

Virale belasting (overblijfselen van een virus)

5

Lyme belasting

5

Stralingsbelasting

Tevens worden ook de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

5

Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

5

Hemobloglobine (Hb)

5

Rode bloedcellen (erytrocyten)

5

Mean Corpuscular Volume (MCV)

5

Witte bloedcellen (leukocyten)

5

Mean Corpuscular Hemoglobin Concentraion (MCHC)

Mijn aanbod

Wat klanten over mij zeggen

Na jarenlang mijn kop in het zand te hebben gestoken kwam ik op een punt dat ik aan alles voelde dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen. Ik wilde het goed aanpakken en op het gebied van voeding kwam als vanzelf Anouk op mijn pad. We begonnen met de bloedtest, de uitslag was confronterend, maar ook verhelderend, er was werk aan de winkel! Anouk loodste me door de eerste stroom van informatie, welke voedingsmiddelen zijn goed voor mij en welke kan ik beter vermijden en welke supplementen ondersteunen mij het beste. In het traject dat volgde werd werd mijn gezonde voedingspatroon steeds verder uitgebouwd, Anouk deelde eenvoudige recepten en praktische tips, die toepasbaar zijn binnen mijn gezin en werk, ik merkte al snel dat ik beter in mijn vel zat! Naast alle inspirerende kennis die Anouk heeft over voeding en de invloed hiervan op bijvoorbeeld je darmen en hormonen heeft ze mij enorm gemotiveerd een nieuwe leefstijl eigen te maken. Anouk heeft me doen inzien waarom het zo belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen en nu aan het einde van het traject voelt het alsof ik mezelf weer heb gevonden. Ik ben haar ontzettend dankbaar en gun iedereen Anouk!

Nina

In mei was ik voor het laatst bij jou en toen ging het al hartstikke goed en dat gaat het nog steeds. Ik ben nog steeds in shock hoe snel mijn klachten zijn verdwenen. Niet meer elke dag hoofdpijn, niet eens af en toe! Geen uitslag meer op mijn handen en voeten, geen maagzuurklachten meer, bijna nooit een opgeblazen buik. Beter concentreren, minder dof-depri hoofd. Dat ik er jaren mee heb rondgelopen en zo snel beter ging vind ik bi-zar! Wat ben ik je dankbaar voor de kennis die je met mij hebt gedeeld.

Het bevalt mij zo goed dat het me geen moeite kost om anders te eten dan ik gewend was. Dat had ik vooraf dus echt nooit gedacht/verwacht van mezelf. Ik ben er vol voor gegaan en wow! Ik kan echt zeggen dat ik een grote verandering in mijn leefstijl heb toegepast en ik verbaas mezelf nog regelmatig met de keuzes die ik kan maken. Blij om weer echt te kunnen voelen, in mijn kracht te staan en de energie door mijn lijf te voelen stromen. Yessss!

Anouk, je ben echt een bijzonder mens. Bedankt voor je hulp en alle fijne inzichten, het heeft me zo ontzettend veel gebracht. Ik hoop dat je nog veel mensen met plezier kunt helpen, blijf doen wat je doet want je doet het zo goed.

Jessica

Na twee zwangerschappen en een zeer bewogen periode ging het lange tijd niet goed. Lichamelijke klachten zorgden voor veel vraagtekens. Ik zat duidelijk niet goed in mijn vel. Lange tijd schoof ik het voor me uit, maar zo door kon echt niet langer. De spreekwoordelijke “druppel” was bereikt.

Toen kwam Anouk op mijn pad en ben ik met haar het 1 op 1 traject gestart. Vanaf moment 1 gaf zei me het vertrouwen ervoor te gaan. Ik paste mijn voeding en leefstijl op advies aan. Met kleine aanpassingen merkte ik in een maand tijd al zoveel verschil.

Ik heb ervaren hoe fijn het is om in het traject terug te kunnen vallen op een coach. Vooral in het begin waren er moeilijke momenten waar ze me doorheen heeft getrokken.

Nu, na een paar maanden heeft het me zoveel gebracht. Ik heb mijn energie terug en geniet zoveel meer. Puur omdat ik nu weet waar mijn valkuilen liggen en welke keuzes ik het beste kan maken. Ik heb weer zin om (met de weet van nu) vooruit te kijken!

Anoniem

In februari ‘21 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om de EMB bloedtest te doen. Na al bijna 20 jaar rond te lopen met vooral darmklachten en na tal van bezoekjes aan (huis)artsen en testjes waar eigenlijk niks uitkwam, kwam ik terecht bij Anouk. Na een hele fijne intake waarin ik het gevoel had echt m’n verhaal te kunnen doen, en met het idee dat er ook serieus geluisterd werd, mocht ik de bloedafname zelf thuis doen. Super easy met digitale hulp van Anouk. De uitslag van de test was helder: geen gluten, lactose, soja en suiker. Wat een opluchting, en vooral het gevoel ‘zie je wel, ik ben niet gek’ overheerste. Nu na 2 maanden kan ik oprecht zeggen: wat een verschil! Geen opgeblazen buik meer, geen darmkrampen, geen cravings, ik voel me fitter, gezonder, heb veel meer energie en slaap beter/dieper. Ik ben hier zo dankbaar voor! Anouk is iemand met bakken ervaring en kennis en helpt je echt op weg, superfijn!
Lisette

Wil jij op de hoogte blijven van mijn tips en adviezen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu blijf je op de hoogte van mijn tips en adviezen.