Ben jij er klaar voor om af te rekenen met je PMS klachten? Het kan echt!

Wist je dat 80% van de vrouwen klacht ervaart rond de menstruatie?

 

Ook jij verdient het om je goed te voelen!

Komt dit je bekend voor?

5

Je hebt al tijden vage klachten die niet echt een aanwijsbare oorzaak lijken te hebben

5

Je hebt geen tijd voor jezelf en je probeert alle ballen hoog te houden

5

s ’Avonds lig je uitgeteld op de bank series te kijken al scrollend over je tijdlijn, terwijl je ToDo’s zich opstapelen

5

Je hoofd staat altijd aan, je voelt je onrustig en hebt stress

5

Je hebt een kort lontje naar je partner, kinderen of andere naasten

5

Je krijgt die kilo’s er niet af en je hebt al van alles geprobeerd

5

Je hebt allerlei goede voornemens maar niks lijkt te werken of is vol te houden

5

Je hebt een uitblijvende kinderwens

5

Je hebt klachten zoals PMS, PCOS, endometriose, darmklachten, stressklachten, overgewicht

5

Je bent benieuwd naar wat er voor jou kan werken qua voeding en supplementen

Je wilt aan je gezondheid werken, maar je weet niet waar en hoe je moet beginnen.

Met kleine stapjes en aanpassingen in je leefstijl kun je enorme resultaten bereiken.

Mijn verhaal

Ik ben Anouk, 36 jaar, hormooncoach en moeder van 3 heerlijke kinderen. Len van 6, Danie van 3 en Stevie is afgelopen zomer geboren. Na mijn eigen ervaring als moeder met een hele drukke baan kwam ik in een burn-out terecht. Ik kon niet meer achter mijn laptop zitten vanwege de pijn in mijn arm. Ik had een enorm opgeblazen buik en al maanden slapeloze nachten (dat laatste kwam niet door mijn kinderen overigens). Van de huisarts kreeg ik maagbeschermers, pijnstillers en de mededeling dat ik dit moest accepteren.

Voor mij was accepteren geen oplossing, maar juist verder zoeken naar de oorzaak om mezelf opnieuw terug te vinden via andere wegen.”

Zo begon mijn zoektocht naar een gezond en fitter leven met meer energie en een fijn lijf. Hoe kon ik de controle terugkrijgen over hoe ik me voelde? Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en inmiddels ben ik gediplomeerd hormooncoach met een missie: zoveel mogelijk vrouwen helpen en motiveren om gezonder te gaan leven en gedag kunnen zeggen tegen hun hormonale klachten zodat zij weer hun energie terug hebben, zich blij en gelukkig voelen met wie ze zijn en wie ze zien in de spiegel.

Er zijn te veel vrouwen die zich niet goed voelen en dat is niet nodig! Ik help je graag.

Liefs, Anouk

Hoe kan ik jou helpen?

Gratis call

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en of ik je kan helpen met je hormonale klachten? Boek dan je gratis call met mij!

EMB-Bloedtest

Wil jij weten waar je klachten vandaan komen of hoe je gezondheid ervoor staat en zelf aan de slag met de adviezen die daaruitkomen? Doe dan de EMB-Bloedtest.

1 op 1 Coach traject

Ben jij er klaar voor om aan jezelf en je gezondheid te werken? Wil jij een leefstijl waar jij blij van wordt, bij jou past en een stok achter de deur? Dan is het 1 op 1 traject iets voor jou. 

 

Wat klanten over mij zeggen

 

Na jarenlang mijn kop in het zand te hebben gestoken kwam ik op een punt dat ik aan alles voelde dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen. Ik wilde het goed aanpakken en op het gebied van voeding kwam als vanzelf Anouk op mijn pad. We begonnen met de bloedtest, de uitslag was confronterend, maar ook verhelderend, er was werk aan de winkel! Anouk loodste me door de eerste stroom van informatie, welke voedingsmiddelen zijn goed voor mij en welke kan ik beter vermijden en welke supplementen ondersteunen mij het beste. In het traject dat volgde werd werd mijn gezonde voedingspatroon steeds verder uitgebouwd, Anouk deelde eenvoudige recepten en praktische tips, die toepasbaar zijn binnen mijn gezin en werk, ik merkte al snel dat ik beter in mijn vel zat! Naast alle inspirerende kennis die Anouk heeft over voeding en de invloed hiervan op bijvoorbeeld je darmen en hormonen heeft ze mij enorm gemotiveerd een nieuwe leefstijl eigen te maken. Anouk heeft me doen inzien waarom het zo belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen en nu aan het einde van het traject voelt het alsof ik mezelf weer heb gevonden. Ik ben haar ontzettend dankbaar en gun iedereen Anouk!
Nina

De EMB bloedtest die ik bij Anouk heb laten doen heeft mij inzicht gegeven in tekorten en aandachtspunten in mijn lichaam. De voorgeschreven supplementen hebben mij al na enkele weken grotendeels van mijn vermoeidheid en darmklachten afgeholpen.
Anouk is een fijn persoon met veel persoonlijke aandacht en heeft een prachtige praktijk, ik raad een EMB bloedtest bij Anouk daarom aan iedereen aan.

Marianne

In februari ‘21 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om de EMB bloedtest te doen. Na al bijna 20 jaar rond te lopen met vooral darmklachten en na tal van bezoekjes aan (huis)artsen en testjes waar eigenlijk niks uitkwam, kwam ik terecht bij Anouk. Na een hele fijne intake waarin ik het gevoel had echt m’n verhaal te kunnen doen, en met het idee dat er ook serieus geluisterd werd, mocht ik de bloedafname zelf thuis doen. Super easy met digitale hulp van Anouk. De uitslag van de test was helder: geen gluten, lactose, soja en suiker. Wat een opluchting, en vooral het gevoel ‘zie je wel, ik ben niet gek’ overheerste. Nu na 2 maanden kan ik oprecht zeggen: wat een verschil! Geen opgeblazen buik meer, geen darmkrampen, geen cravings, ik voel me fitter, gezonder, heb veel meer energie en slaap beter/dieper. Ik ben hier zo dankbaar voor! Anouk is iemand met bakken ervaring en kennis en helpt je echt op weg, superfijn!
Lisanne

Gun jezelf een gezond lichaam!

Instagram: @anoukhoogeveennl

[instagram-feed]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn tips en adviezen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu blijf je op de hoogte van mijn tips en adviezen.